RELODE - VÅR HISTORIA

på August 16, 2021

Relode är varumärket som genomsyras av entreprenörskap, innovation och motivation. Vår vision är att ständigt utvecklas och förbättras, och vi hoppas att du som bär Relode gör det också. Vi, du och hela vårt community vet att vi kan ta oss an utmaningar och klara saker vi inte trodde var möjligt, när det kommer till träning men också annat. Vår resa med Relode är ett exempel på det.

Vi grundade Relode och släppte vår första kollektion april 2019, några år efter att vi sålde shakers i ett UF-företag. Vår första kollektion var Classic Seamless för damer, en kollektion som vi fortfarande säljer och som står oss varmt om hjärtat. För att få genomslagskraft på marknaden för träningskläder hittade vi ambassadörer som delar våra värderingar och vår vision.

Våra ambassadörer är enormt viktiga för oss och de blir fler i takt med att Relode växer som företag och varumärke. Idag täcker vi alla produktkategorier för träning och släpper flera nya kollektioner årligen.

Vi försöker ständigt förnyas och förbättras för att ge våra kunder och vårt community grymma produkter som hjälper dem utvecklas och motiveras till att bli bättre.

Relode är just nu ett av de yngsta företagen för träningskläder, men redan en etablerad aktör och ett välkänt varumärke. Vi expanderar och växer konstant, men skulle aldrig tumma på våra värderingar: att erbjuda träningskläder av hög kvalitet som ger dig vad du behöver för att prestera på träningspasset. Du ska kunna hitta allt du behöver för en komplett träningsgarderob hos oss.

Följ oss på Instagram och signa upp på vårt nyhetsbrev för att hänga med på resan och inte missa något som händer hos oss!

SENASTE FRÅN VÅR BLOGG

Senaste och mest intressanta nyheter

På senaste år har crossfit vuxit till att bli en av de mest populära träningsformerna...

av Adam Actlocal den December 13, 2021
0

Letar du efter nya yogakläder? Då är du inte ensam. Yoga som träningsform har fullkomligt...

av Adam Actlocal den November 10, 2021
0

Livet är fullt av komplicerade beslut och valet av träningstights – och träningskläder överlag – är...

av Adam Actlocal den October 28, 2021
0

  Sedan start har vårt mål varit att skapa slitstarka kläder med otrolig komfort. Och...

av Adam Actlocal den October 21, 2021
0

Relode är varumärket som genomsyras av entreprenörskap, innovation och motivation. Vår vision är att ständigt...

av RELODE AB den August 16, 2021
0
tillbaka till toppen