RELODE - VÅR HISTORIA | RELODE.™

RELODE - VÅR HISTORIA

Läsning RELODE - VÅR HISTORIA 3 minuter Nästa Seamless, vad är fördelarna?

Relode - Innovate the process

Relode är varumärket som genomsyras av entreprenörskap, innovation och motivation. Vår vision är att ständigt utvecklas och förbättras, och vi hoppas att du som bär Relode gör det också. Vi, du och hela vårt community vet att vi kan ta oss an utmaningar och klara saker vi inte trodde var möjligt. När det kommer till träning men också annat. Vår resa med Relode är ett exempel på det.

Vi grundade Relode och släppte vår första kollektion april 2019, några år efter att vi sålde shakers i ett UF-företag. Vår första kollektion var Classic Seamless för damer, en kollektion som vi fortfarande säljer och som står oss varmt om hjärtat. För att få genomslagskraft på marknaden för träningskläder hittade vi ambassadörer som delar våra värderingar och vår vision.

Våra ambassadörer är enormt viktiga för oss och de blir fler i takt med att Relode växer som företag och varumärke. Idag täcker vi alla produktkategorier för träning och släpper flera nya kollektioner årligen. Allt från tights och toppar till flaskor och strumpor.

Vi försöker ständigt förnyas och förbättras för att ge våra kunder och vårt community grymma produkter som hjälper dem utvecklas och motiveras till att bli bättre.

Relode är just nu ett av de yngsta företagen som säljer träningskläder. Men redan en etablerad aktör och ett välkänt varumärke. Vi expanderar och växer konstant. Men vi skulle aldrig tumma på våra värderingar: att erbjuda träningskläder av hög kvalitet som ger dig vad du behöver för att prestera på träningspasset. Du ska kunna hitta allt du behöver för en komplett träningsgarderob hos oss. Vi lyssnar gärna på våra kunder och brukar ha med kundernas åsikt i vår produktutveckling.

Följ vår resa

Följ oss på Instagram och signa upp på vårt nyhetsbrev för att hänga med på resan och inte missa något som händer hos oss! Delta även på våra omröstningar på instagram, där vi titt som tätt ber följarna om råd inför kommande släpp. Rösta på färger, mönster och material.  Var med och påverka våra släpp och delta i vårt community.

Innovation Club

Du som kund kan även bli medlem i vår kundklubb - Innovation Club. Här får du tillgång till nysläpp föra alla andra. I innovation club finns även exklusiva erbjudanden och tävlingar. Samla poäng på alla dina köp och byt dem mot rabatter, gratis frakt eller plagg. Innovation Club är helt kostnadsfri.